Temporary Wifi Equipment Rental

Heeft u tijdelijk behoefte aan netwerkapparatuur?

  • u gaat verhuizen
  • u houdt een evenement
  • u heeft een groot project in huis
  • u wilt flexibel om kunnen gaan met uw netwerk

Huren bij 2Fast4Wireless is dan dé oplossing, vanwege de:

  • snelle levering
  • netwerkapparatuur van gerenommeerde fabrikanten
  • gegarandeerd scherpe prijzen

Wij verhuren switches, routers, hubs, VOIP-producten en nog meer netwerkapparatuur van diverse gerenommeerde fabrikanten en tegen scherpe prijzen!

Door netwerkapparatuur te huren bespaart u op de kosten die u maakt voor uw infrastructuur. U hoeft geen grote investeringen te doen. Tegelijkertijd beschikt u over de ruimte om uw netwerk snel aan te passen aan de veranderende eisen van uw bedrijf.

2Fast4Wireless kan desgewenst eerst analyseren wat u precies nodig heeft.

Als u gaat verhuizen, heeft u misschien tijdelijk op twee plekken apparatuur nodig. U zit gedeeltelijk al op de nieuwe lokatie, maar nog niet alle afdelingen zijn verhuisd. Dan is het zonde als u extra netwerkapparatuur moet kopen. Maak daarom gebruik van 2Fast4Wireless: hoge kwaliteit netwerkapparatuur huren tegen een scherpe prijs.

Is er tijdelijk een zware belasting op de capaciteit van uw netwerk, bijvoorbeeld vanwege een project? Maak iedereen blij door extra netwerkapparatuur te huren. U zit er niet aan vast, het is geen grote investering en uw medewerkers kunnen lekker doorwerken.

2Fast4Wireless levert netwerkapparatuur van topmerken, zoals Cisco en HP

Wij verhuren switches, routers, hubs, VOIP-producten en nog meer netwerkapparatuur van diverse gerenommeerde fabrikanten en tegen scherpe prijzen. U bent bij ons altijd voordelig uit en verzekerd van betrouwbare producten.

More info or make an appointment?